Panssarivaunujen puolustus -Peli
Tank Defender


Pelaa Pelimaailma sivustolla Panssarivaunujen puolustus peliä ilmaiseksi. Nauti pelistä ja pidä hauskaa! Pelimaailman nettipelit helposti pelattavissa mobiililaitteilla sekä tietokoneilla.
icon-256.png | Panssarivaunujen puolustus | Pelaa Pelimaailmassa
Panssarivaunujen puolustus (Tank Defender) on peli oman alueen puolustamisesta vihollisen hyökkäyksiä vastaan. Tässä kauniissa pelissä ohjaat supertankkia ja päätehtävänä on puolustaa aluettasi mahdollisimman pitkään vihollisen lentokoneilta ja pommeilta, sekä kerätä laatikoista tarvikkeita, joita pudottavat sotilasrahtilentokoneesi. Pidä pintasi puolustaessa aluetta niin kauan kuin mahdollista ja näytä olevasi todellinen tankkimies!

Tämä raskaiden tankkien inspiroima ja tarkkuutta vaativa nettipeli on internetselaimessa toimiva HTML5-peli, ja se toimii mobiililaitteissa sekä tietokoneella.

Kontrollit tietokoneella: Liikuta tankkia vasemmalle ja oikealle nuolinäppäimillä, tai vaihtoehtoisesti näppäimillä A ja D. Liikuta tähtäintä hiirellä ja ammu raketteja painamalla hiiren nappia.

Mobiililaitteet: Toimii kosketusnäytöllä kaikissa selaimissa ja mobiililaitteissa.

Yhteistyökumppanin mainos:

Parhaimmat TEMU tarjoukset ja koodit löydät AlennusTutka.fi
Viihdy nettipelien parissa Pelimaailmassa

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä


Pelimaailmasta löydät parhaimpia nettipelejä ja mikä parasta, ilman ärsyttäviä mainoksia. Nettipelien pelaaminen Pelimaailmassa on täysin ilmaista.

Löydä oma suosikkipelisi, nauti ja viihdy! Internetselaimessa toimivat nettipelit tunnetaan myös nimellä HTML5-pelit, ja niitä voi pelata älypuhelimilla sekä tietokoneella.

Poimintoja hauskoista nettipeleistä


Kädetön miljonääri | Handless Millionaire | Pelaa Pelimaailmassa
Metsänvartija vastaan Zombit | Ranger vs Zombies | Pelaa Pelimaailmassa
Panssarivaunujen puolustus | Tank Defender | Pelaa Pelimaailmassa
Kullankaivaja Jaakko | Gold Miner Jack | Pelaa Pelimaailmassa
Hedelmän halkaisu | Fruit Slasher | Pelaa Pelimaailmassa
Palikat palasiksi | Brick Out | Pelaa Pelimaailmassa
Liikennevalvoja | Traffic Command | Pelaa Pelimaailmassa
Avaruuden puhdistus | Space Purge | Pelaa Pelimaailmassa
Biljardin ammattilainen | Pro Billiards | Pelaa Pelimaailmassa
Vihaisen kissan laukaus | Angry Cat Shot | Pelaa Pelimaailmassa
Sorsan metsästys | Duck Hunter | Pelaa Pelimaailmassa
Hedelmäkäärme | Fruit Snake | Pelaa Pelimaailmassa
Pelimaailman tietoiskut aiheesta Panssarivaunujen puolustus

Pelimaailman tietoiskutMikäli pidit Panssarivaunujen puolustus -pelistä, niin sinua todennäköisesti voisi kiinnostaa tietää hieman enemmän kyseiseen aihealueeseen liittyen. Olemme tähän alle keränneet kiinnostavaa lisätietoa Tank Defender aiheeseen liittyen.

Panssarivaunun tarkoitus


Panssarivaunu on telaketjuilla kulkeva panssaroitu moottoriajoneuvo, joka on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi taistelukentällä panssarivaunujen tarkoitus on suojata miehistöään ja tuhota vihollisen elävää voimaa ja kalustoa. Panssarivaunuilla on kyky hyökätä lukuisia erilaisia kohteita, kuten toisia panssarivaunuja, jalkaväkeä ja asemia sekä pesäkkeitä vastaan. Jalkaväkeä vastaan käytettynä sillä on erityinen pelotevaikutus.

Panssarivaunun nimitys Suomen kielessä on Saksan kielestä peräisin. Panssarivaunuja on käytetty sodankäynnissä jo ensimmäisestä maailmansodasta lähtien. Panssarivaunut ovat kehittyneet vuosien saatossa, ja nykyään niitä käytetään monipuolisesti taistelukentällä. Suomessa on käytössä Leopard 2A4 -panssarivaunuja.


Maailman isoin panssarivaunu


Tämänhetkisten tietojen mukaan Panzerkampfwagen VIII Maus oli toisen maailmansodan aikana suunniteltu ja valmistettu jättiläismäinen panssarivaunu, joka oli kooltaan, aseistukseltaan ja panssaroinniltaan maailman suurin panssarivaunu. Maus oli 188 tonnin painoinen, mikä tekee siitä kaikkien aikojen painavimman koskaan rakennetun panssarivaunun.

Valtavan painonsa takia panssarivaunu oli ohjautuvuudeltaan erittäin kömpelö, ja jopa sen kääntäminen liikkeessä vaati miehistöltä harjoittelua. Koska useimmat sillat olisivat Mausin painon takia saattaneet romahtaa, vaunut suunniteltiin ylittävän joet kahlaten snorkkelin ja periskoopin avulla. Jotta tiet eivät murskaantuisi panssarivaunun alta ja telaketjut eivät katkeaisi käännyttäessä, tehtiin teloista niin leveät, että ne veivät yhteensä noin 60 prosenttia koko vaunun leveydestä.

Maus panssarivaunu päätettiin aseistaa 128 millimetrin Kwk 44 L/55 -panssarivaunukanuunalla, mutta vaunun tulivoiman nostamiseksi siihen asennettiin myös pienempi, 75 millimetrin KwK 44 L/36.5 -panssarivaunukanuuna. Kaksi raskasta pääasetta teki Mausista erittäin tulivoimaisen, ja sen on arvioitu kyenneen iskemään 3,5 kilometrin päässä oleviin viholliskohteisiin.

Mausissa oli 200 millimetrin paksuinen panssarointi, mikä teki vaunusta huomattavasti raskaammin panssaroidun kuin yhdestäkään toisen maailmansodan aikaisesta panssarivaunusta. Rungon etulevyn paksuus oli 200 millimetriä, sivujen 180 millimetriä ja perässä 150 millimetriä.


Panssarivaunut peleissä


Clash of Armour on ilmainen strategiapeli, jossa sinun täytyy hallita panssarivaunuarmeijaasi ja tuhota vastustajan puolustus antamalla käskyjä omalle armeijallesi. Jokaisella panssarivaunulla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten avain voittoon on käyttää oikeita tankkeja oikeissa tilanteissa. Peli on pelattavissa ilmaiseksi netissä.

World of Tanks on ilmainen kolmannesta persoonasta kuvattu tankkisotapeli, joka julkaistiin vuonna 2010. Peli on pelattavissa Windows-koneilla ja siitä on saatavilla myös Linux- ja Mac OS -versiot. Pelissä pelaaja ohjaa valitsemaansa panssarivaunua taistelussa muita pelaajia vastaan. Pelaajat voivat muodostaa keskenään klaaneja, jotka voivat osallistua klaanisotiin. Peli on ilmaispeli, mutta sisältää mahdollisuuden mikromaksuihin.

Steel Fury: Kharkov 1942 on tietokonepeli, joka simuloi toisen maailmansodan aikaista panssarisotaa. Pelissä pelaaja ohjaa valitsemaansa panssarivaunua taistelussa muita pelaajia vastaan. Peli on pelattavissa Windows-koneilla ja siitä on saatavilla myös Linux- ja Mac OS -versiot. Pelin visuaalinen ilme ei ole kaikkein kehittynein, mutta pelin simulaatiot ovat erittäin tarkkoja. Peli on saatavilla Steam-palvelussa.


Elokuvia jotka liittyvät panssarivaunuihin


Fury on sotaelokuva kertoo toisen maailmansodan loppuvaiheilla taistelevan yhdysvaltalaisen panssarivaunumiehistön koettelemuksista. Elokuvassa karaistunut kersantti Wardaddy komentaa panssarivaunun viisijäsenisen miehistön hengenvaaralliseen tehtävään vihollislinjojen taakse.

Libanon on israelilainen sotaelokuva kertoo Libanonin sodasta vuonna 1982 panssarivaunun miehistön silmin. Jännittävä kertomus, jossa joukko sotilaita lähetetään tiedusteluretkelle tarkastamaan viholliskaupunkia. Erilaisten käänteiden myötä yksinkertainen tehtävä muuttuu painajaiseksi.

T-34 on toiseen maailmansotaan sijoittuva räjähtävän jännittävä sankaritarina kertoo natsien vangiksi jääneestä puna-armeijan komentajasta Nikolay Ivushkinista. Tankkeihin erikoistunut sotavanki määrätään korjaamaan saksalaisten haltuunsa saama T-34-panssarivaunu. Nikolay suostuu, mutta vain siksi, että sen myötä hän pääsee juonimaan nerokasta pakosuunnitelmaa yhdessä venäläisen tulkin Anyan kanssa.
Pelaa muistipelejä ja voita palkintoja

Pelaa muistipelejä ja voita palkintoja


Pelaa Pelimaailmassa muistipelejä ja osallistu mukaan peleissä oleviin kilpailuihin ja arvontoihin. Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita tuotepalkintoja sekä lahjakortteja. Muistipelien pelaaminen ja arvontoihin osallistuminen on 100% ilmaista.

Poimintoja muistipeleistä


Rentoudu välillä vitsien parissa ja katso mitä naurettavimmat videot:

Vitsien Vitsit parhaimmat vitsit ja videot


Pelaa Pelimaailma.com sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa palkintoja


Yhteistyökumppanin mainos:

Netin parhaimmat tarjoukset ja alennuskoodit löydät AlennusTutka.fi

Pelimaailma artikkelit


Pelimaailma artikkeli | 05.09.2022

Timanttisen hyvä peli | Pelimaailma
Kuva: 2649771 / Pixabay


Timanttisen hyvä peliEtsintä on vihdoin ohi ja nyt se on löytynyt. Nimittäin timanttisen hyvä peli. Pelimaailma sivustolta löytyvällä Timantti -pelillä, voit harjoittaa aivojen hoksottimia ja sormien motoristista toimintaa. Peli on näköhermoille kuin karkkia ja aivoille loistavaa jumppaa. Peli perustuu ns. 3 in a row pelilogiikkaan. Missä tarkoitus on yhdistää samanlaisia elementtejä yhteen riviin vaaka- tai pystysuuntaisesti. Kun peräkkäin on 3 tai enemmän samanlaista elementtiä, pelaaja saa pisteitä. Peliin tuo haastavuutta jatkuvasti lyhenevä aika, mitä saa hieman kasvatettua saamalla pisteitä. Pelin toiminta on siis todella helposti omaksuttava. Timanttipeli toimii älypuhelimen kosketusnäytöllä, jolloin pelaaminen tapahtuu sormilla. Peli toimii myös tietokoneella, jolloin pelaaminen onnistuu hiiren avulla. Mahdollisuus tallentaa oma pelitulos TOP-listaan tuo peliin tuo lisähauskuutta sekä sosiaalisuutta. Noin voit seurata miten sijoituit muiden pelaajien kesken. Kuka sai parhaimmat tulokset pelissä? Oletko sinä kenties paras pelaaja? Pelaa ja tallenna pelitulos parhaiden tulosten joukoon, niin näet mihin taitosi yltä ...Lue artikkeli


Lisää artikkeleita:


Pelaamalla fiksummaksi: Muisti- ja älypelien vaikutus kognitiiviseen kehitykseen (15.01.2024)
Kuinka mobiilipelisovelluksista kehittyy uusi pelihalli (21.12.2021)

Jaa Pelimaailma.com Facebookissa & Twitterissä:
Seuraa Pelimaailmaa Facebookissa:


facebook.com/PelimaailmaComYhteydenotto & tiedustelut:


Copyright 2024 © Pelimaailma.com

Tutustu peleihin Muistipeli.com sivustolla:

Stuntman.fi muistipeli | Suosituimmat koirarodut muistipeli | Kemi muistipeli | Pii Poo LEGO-maailma muistipeli | Vitsien Vitsit! muistipeli | TornioHaparanda muistipeli | Pyhäjärvi muistipeli | KorhoneCom muistipeli | Muistikauppa.fi muistipeli | Halva makeiset muistipeli | Pohti SkiTeam muistipeli

SIVUSTON TUKIJAT:

Have a Finnish Sisu with you todayHuima ninjamummo peliLiekkipieru.fi - Parasta pieruhuumoria!Medialehti on netissä selattava sähköinen julkaisuNetin huonoimmat ja paskat vitsitNetin makeimmat kilpailutNetin parhaimmat älypelitNetin parhaimmat pelitParhaat vitsit netissä | Vitsien VitsitParhaimmat taitopelitParhaimmat tarjoukset | AlennusTutkaPelaa muistipelejä ja voita palkintojaPelimies tarjoaa parhaimmat kilpailutVoita palkintoja pelaamalla pelejä