Avaruuden puhdistus -Peli
Space Purge


Pelaa Pelimaailma sivustolla Avaruuden puhdistus peliä ilmaiseksi. Nauti pelistä ja pidä hauskaa! Pelimaailman nettipelit helposti pelattavissa mobiililaitteilla sekä tietokoneilla.
icon-256.png | Avaruuden puhdistus | Pelaa Pelimaailmassa
Avaruuden puhdistus (Space Purge) pelissä suojaa maapalloa asteroideilta ja pieniltä planeetoilta niin kauan kuin mahdollista!

Jokaisella tasolla sinulla on ammuksia, jotka lisäävät osumien määrää, saat lisäpisteitä ja ammuksia tason lopussa. Pelissä on bonus: kolmen tyyppisiä avaruusaluksiasi, kolmenlaisia ​​lasereita, suoja-avaruusaluksen käyttöiän parannuksia. Pelissä on 10 voitettavaa tasoa, ja se, joka pystyy keräämään 1 000 000 pistettä, on voittaja! Tehtäväsi epäonnistuu, jos maapallo kärsii 3 kertaa tai menetät 3 henkeä!

Tämä jännittävä avaruuspeli on nettiselaimessa toimiva HTML5-peli, ja se toimii mobiililaitteissa sekä tietokoneella.

Kontrollit tietokoneella: Käytä hiirtä liikkumiseen ja ampumiseen. Pidä hiiren nappia pohjassa avaruusaluksen päällä, niin se ampuu, samalla voi liikuttaa alusta ruudulla.

Mobiililaitteet: Toimii kosketusnäytöllä kaikissa selaimissa ja mobiililaitteissa

Yhteistyökumppanin mainos:

Katso parhaimmat pieruvitsit ja pieruvideot!
Viihdy nettipelien parissa Pelimaailmassa

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä


Pelimaailmasta löydät parhaimpia nettipelejä ja mikä parasta, ilman ärsyttäviä mainoksia. Nettipelien pelaaminen Pelimaailmassa on täysin ilmaista.

Löydä oma suosikkipelisi, nauti ja viihdy! Internetselaimessa toimivat nettipelit tunnetaan myös nimellä HTML5-pelit, ja niitä voi pelata älypuhelimilla sekä tietokoneella.

Poimintoja hauskoista nettipeleistä


Kullankaivaja Jaakko | Gold Miner Jack | Pelaa Pelimaailmassa
Metsänvartija vastaan Zombit | Ranger vs Zombies | Pelaa Pelimaailmassa
Keppi-apina | Stick Monkey | Pelaa Pelimaailmassa
Joulupukin juoksu | Santa Run | Pelaa Pelimaailmassa
Ilmasota | Air Warfare | Pelaa Pelimaailmassa
Hedelmäkäärme | Fruit Snake | Pelaa Pelimaailmassa
Liikennevalvoja | Traffic Command | Pelaa Pelimaailmassa
Kädetön miljonääri | Handless Millionaire | Pelaa Pelimaailmassa
Vihaisen kissan laukaus | Angry Cat Shot | Pelaa Pelimaailmassa
Pinohyppy | Stack Jump | Pelaa Pelimaailmassa
Hullu Juoksija | Crazy Runner | Pelaa Pelimaailmassa
Avaruuden puhdistus | Space Purge | Pelaa Pelimaailmassa
Pelimaailman tietoiskut aiheesta Avaruuden puhdistus

Pelimaailman tietoiskutMikäli pidit Avaruuden puhdistus -pelistä, niin sinua todennäköisesti voisi kiinnostaa tietää hieman enemmän kyseiseen aihealueeseen liittyen. Olemme tähän alle keränneet kiinnostavaa lisätietoa Space Purge aiheeseen liittyen.

Mystinen Avaruus


Avaruus on tähtitieteessä pääosin tyhjiön muodostama osa maailmankaikkeutta Maan ilmakehän ulkopuolella. Avaruus on lähes yksinomaan tyhjiö, mutta siellä on myös tähtiä, planeettoja, galakseja, pimeää ainetta ja muita ilmiöitä. Avaruuden koko, rakenne ja alkuperä ovat olleet ihmisten kiinnostuksen kohteena jo tuhansia vuosia. Avaruutta tutkitaan sekä maanpinnalta että avaruudesta käsin erilaisilla teleskoopeilla, satelliiteilla ja luotaimilla. Avaruus on myös ollut ihmisten matkailun ja tutkimuksen kohde, ja ensimmäinen ihminen kävi avaruudessa vuonna 1961.

Avaruus kiehtoo monia ihmisiä, koska se on suuri, salaperäinen ja kaunis. Avaruus herättää kysymyksiä maailmankaikkeuden alkuperästä, rakenteesta ja kohtalosta. Avaruus tarjoaa myös mahdollisuuksia tutkia muita planeettoja, tähtiä ja galakseja. Avaruus on myös haaste ihmisen älykkyydelle, luovuudelle ja rohkeudelle. Avaruus on siis sekä tieteen että taiteen lähde.


Ensimmäinen ihminen avaruudessa


Ensimmäinen ihminen avaruudessa oli neuvostoliittolainen Juri Gagarin, joka teki historiallisen lennon Vostok 1 -aluksella 12. huhtikuuta 1961. Hän kiersi maapallon yhden kerran 108 minuutissa ja laskeutui laskuvarjolla Saratovin alueelle. Hänet ylennettiin majuriksi ja nimettiin Neuvostoliiton sankariksi. Hänen avaruuslentonsa oli kuitenkin täynnä vaaroja ja ongelmia, jotka olivat vähällä maksaa hänen henkensä.

Gagarinin avaruusalus ei irronnut kunnolla kantoraketista, mikä aiheutti aluksen pyörimisen ja lämpötilan nousun. Gagarin ei kertonut tästä maahan, koska pelkäsi, että lento keskeytettäisiin.

Gagarinin avaruuspuku vuoti ilmaa, mikä vähensi hänen happivarastoaan. Hän joutui sulkemaan ilmanvaihdon ja kärsi kuumuudesta ja hiilidioksidista.

Gagarinin alus ei sytyttänyt jarrumoottoreita oikeaan aikaan, mikä johti siihen, että hän laskeutui noin 300 kilometriä suunnitellusta paikasta. Hän joutui myös poistumaan aluksesta laskuvarjolla, koska aluksen laskeutumisjärjestelmä ei toiminut.

Gagarinin alus oli varustettu itsetuhojärjestelmällä, joka piti estää aluksen joutuminen vihollisen käsiin. Järjestelmä oli kuitenkin viallinen ja laukesi liian aikaisin, mikä aiheutti aluksen räjähtämisen ja tulipalon. Gagarin oli jo ehtinyt poistua aluksesta, mutta hänen laskuvarjonsa oli vaarassa syttyä tuleen.

Näistä ongelmista huolimatta Gagarin selvisi lennosta hengissä ja sai sankarin vastaanoton Neuvostoliitossa ja maailmalla. Hänen avaruuslentonsa oli tärkeä askel ihmiskunnan avaruustutkimuksessa.


Ensimmäinen ihminen kuussa


Ensimmäinen ihminen, joka käveli Kuun pinnalla, oli yhdysvaltalainen astronautti Neil Armstrong. Hän teki historiallisen askeleen 21. heinäkuuta 1969 Apollo 11 -lennolla, joka oli osa Yhdysvaltojen avaruusohjelmaa.

Hänen kuuluisat sanansa olivat:
”Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri harppaus ihmiskunnalle.”

Lento oli historiallinen saavutus, mutta se ei sujunut ilman ongelmia.

Lennon aikana komentomoduulin tietokone antoi useita hälytyksiä, jotka viittasivat ylikuormitukseen. Tämä johtui siitä, että yksi kytkin oli väärässä asennossa ja aiheutti turhaa tietoliikennettä. Ongelma ratkaistiin ohjaamalla tietokoneen resursseja uudelleen.

Kuumoduulin laskeutumisvaiheessa Neil Armstrong ja Buzz Aldrin huomasivat, että he olivat menossa laskeutumaan kivikkoiselle ja epätasaiselle alueelle. Armstrong otti manuaalisen ohjauksen ja etsi paremman laskeutumispaikan, mutta samalla poltti paljon polttoainetta. Kuumoduuli laskeutui vain 25 sekuntia ennen kuin polttoaine olisi loppunut.

Kuumoduulin nousuvaiheessa Aldrin huomasi, että yksi kytkin oli katkennut. Kytkin oli tärkeä, koska se aktivoi moottorin, joka veisi heidät takaisin komentomoduuliin. Aldrin korvasi kytkimen kirjoituskynällä ja sai moottorin toimimaan.

Lennon jälkeen astronautit joutuivat viettämään 21 päivää karanteenissa, koska ei tiedetty, oliko Kuussa mahdollisesti vaarallisia mikrobeja. Karanteeni osoittautui turhaksi, koska Kuussa ei ollut elämää.

Näistä ongelmista huolimatta Apollo 11 -lento oli suuri menestys ja merkittävä askel ihmiskunnan historiassa.

Armstrong oli yksi 12 ihmisestä, jotka ovat käyneet Kuussa vuosina 1969–1972. Viimeinen Kuussa käynyt oli Eugene Cernan Apollo 17 -lennolla. Sen jälkeen kukaan ei ole palannut Kuuhun, mutta useat maat ja yksityiset yritykset ovat suunnitelleet uusia miehitettyjä ja miehittämättömiä kuulentoja.


Meidän aurinkokuntamme


Meidän aurinkokuntamme on osa Linnunradan galaksia, joka sisältää miljardeja tähtiä. Aurinkokunnassamme on yksi tähti, Aurinko, joka on sen keskipiste ja lähde kaikelle energialle. Aurinkokunnassamme on myös kahdeksan planeettaa, jotka kiertävät Aurinkoa eri etäisyyksillä ja nopeuksilla. Planeettojen lisäksi aurinkokunnassamme on monia muita taivaankappaleita, kuten kuita, asteroideja, komeettoja ja meteoreja.

Aurinkokunnan planeetat ovat Merkurius, Venus, Maa, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus ja Neptunus. Niistä neljä ensimmäistä ovat kiviplaneettoja, jotka ovat pieniä ja kiinteitä. Neljä viimeistä ovat kaasuplaneettoja, jotka ovat suuria ja kaasumaisia. Jokaisella planeetalla on oma luonteensa ja ominaisuutensa, jotka tekevät niistä mielenkiintoisia tutkimuskohteita.
Pelaa muistipelejä ja voita palkintoja

Pelaa muistipelejä ja voita palkintoja


Pelaa Pelimaailmassa muistipelejä ja osallistu mukaan peleissä oleviin kilpailuihin ja arvontoihin. Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita tuotepalkintoja sekä lahjakortteja. Muistipelien pelaaminen ja arvontoihin osallistuminen on 100% ilmaista.

Poimintoja muistipeleistä


Rentoudu välillä vitsien parissa ja katso mitä naurettavimmat videot:

Vitsien Vitsit parhaimmat vitsit ja videot


Pelaa Pelimaailma.com sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa palkintoja


Yhteistyökumppanin mainos:

Parhaimmat TEMU tarjoukset ja koodit löydät AlennusTutka.fi

Pelimaailma artikkelit


Pelimaailma artikkeli | 15.01.2024

Pelaamalla fiksummaksi: Muisti- ja älypelien vaikutus kognitiiviseen kehitykseen | Pelimaailma


Pelaamalla fiksummaksi: Muisti- ja älypelien vaikutus kognitiiviseen kehitykseenOletko koskaan miettinyt, että voivatko erilaiset pelit todella tehdä meistä älykkäämpiä? Muisti- ja älypelit ovat viime vuosina saaneet suosiota paitsi viihdyttävinä ajanvietteinä, mutta myös moderneina työkaluina, jotka voivat terävöittää mieltämme ja parantaa kognitiivisia taitojamme. Tässä artikkelissa tutkitaan miten nämä pelit vaikuttavat aivoihimme ja miten ne voivat auttaa meitä kehittämään muistiamme, ongelmanratkaisukykyämme ja muita tärkeitä kognitiivisia toimintojamme.Aivot ovat kuin lihakset – ne tarvitsevat säännöllistä harjoitusta pysyäkseen terävinä ja iskukykyisinä. Tässä suhteessa muisti- ja älypelit tarjoavat ainutlaatuisen ja hauskan tavan treenata aivojamme. Oli kyseessä sitten klassinen muistipeli tai moderni älypeli, nämä pelit haastavat päänuppejamme monipuolisesti, edistäen samalla muistin, loogisen päättelyn ja keskittymiskyvyn kehittymistä.Pelien suosion kasvaessa on herännyt myös kysymyksiä niiden todellisesta vaikutuksesta. Ovatko ne vain miellyttävää ajanvietettä, vai voivatko ne todella parantaa kognitiivisia kykyjämme? Tässä artikkelissa s ...Lue artikkeli


Lisää artikkeleita:


Kuinka mobiilipelisovelluksista kehittyy uusi pelihalli (21.12.2021)
Timanttisen hyvä peli (05.09.2022)

Jaa Pelimaailma.com Facebookissa & Twitterissä:
Seuraa Pelimaailmaa Facebookissa:


facebook.com/PelimaailmaComYhteydenotto & tiedustelut:


Copyright 2024 © Pelimaailma.com

Tutustu peleihin Muistipeli.com sivustolla:

Stuntman.fi muistipeli | Suosituimmat koirarodut muistipeli | Kemi muistipeli | Pii Poo LEGO-maailma muistipeli | Vitsien Vitsit! muistipeli | TornioHaparanda muistipeli | Pyhäjärvi muistipeli | KorhoneCom muistipeli | Muistikauppa.fi muistipeli | Halva makeiset muistipeli | Pohti SkiTeam muistipeli

SIVUSTON TUKIJAT:

Have a Finnish Sisu with you todayHuima ninjamummo peliLiekkipieru.fi - Parasta pieruhuumoria!Medialehti on netissä selattava sähköinen julkaisuNetin huonoimmat ja paskat vitsitNetin makeimmat kilpailutNetin parhaimmat älypelitNetin parhaimmat pelitParhaat vitsit netissä | Vitsien VitsitParhaimmat taitopelitParhaimmat tarjoukset | AlennusTutkaPelaa muistipelejä ja voita palkintojaPelimies tarjoaa parhaimmat kilpailutVoita palkintoja pelaamalla pelejä